Menu Sluiten

Aanbod Interactieve Openbare Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over aanbod interactieve openbare verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Aanbod Interactieve Openbare Verlichting

Verlichting | Tuinverlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod interactieve openbare verlichting

ga naar hoofdinhoud ga naar zoek stadsplan burgerzaken vrije tijd grondgebiedzaken onderwijs sociaal huis werken amp ondernemen ontdek ninove wegenwerken xeb xecd wat zoek je zoekenxebtoggle navigatiexed home grondgebiedzaken openbare werken en nutsvoorzieningen overal leds in ninove overal leds in ninove overal leds in ninove omschakeling naar slimme energiezuinige openbare verlichting ninove heeft beslist om haar integrale openbare verlichtingspark tegen om te bouwen naar slimme ultrazuinige ledverlichting. Om dat mogelijk te maken tekende de stad een overeenkomst met netbedrijf fluvius aanbod interactieve openbare verlichting is gewoon uw perfecte keuze Via dit akkoord draagt ninove het volledige verlichtingsnet over aan het netbedrijf. De versnelde ombouw zorgt voor een forse daling van het energieverbruik de energiekosten en de couitstoot. Tegelijk mikt ninove met deze ombouw ook op de mogelijkheden om specifieke ingrepen te .

overslaan en naar de inhoud gaan burger ondernemer lokaal bestuur wie zijn we bestuur onze missie team wat doen we diensten transities publicaties jobs nieuws contact ruimte voor jouw gemeente wat doen we diensten diensten als verlengstuk van de lokale besturen ondersteunen we hen bij het vervullen van hun taken. Met een veelzijdige dienstverlening actief op diverse domeinen proberen we onze lokale besturen maximaal te ontzorgen van het realiseren van kwaliteitsvolle en duurzame bedrijventerreinen en woonprojecten tot studiebureau en advies en kenniscentrum rond ruimtelijke planning mobiliteit milieu natuur klimaat energie grensoverschrijdende en europese samenwerking Het uitpluizen van aanbod interactieve openbare verlichting Zo kan een lokaal bestuur de keuze maken om de uitvoering van een bepaalde activiteit volledig zelf uit te voeren ze volledig over te laten aan zijn dienstverlenende vereniging of zelfs een combinatie te maken door een deel zelf en een deel via de dienstverlenende vereniging op te nemen. Klimaat amp energie om de klimaatverandering af te remmen en de tra.

Inlichtingen over Aanbod interactieve openbare verlichting

slagbomen en opties slagboom vac vac onze slagboom type vac is een stevige automatische slagboom vervaardigd uit staalplaat dikte mm die geplooid gelast en voorzien wordt van de nodige inwendige verstevigingen. armlengte standaard van tot meter mogelijk tot m snelle openingstijd van a seconden sturing mogelijk op monofase of driefase afmetingen mm x mm x mm bxdxh toegangsdeur afsluitbaar met cilinderslot manuele opening met noodhendel verschillende kleuren zijn mogelijk maatwerk is mogelijk inductielus voertuigdetectie met n of twee kanalen detectie van de rijrichting op detectoren met twee kanalen groef wordt ingeslepen in het wegdek groef is max mm diep en mm breed lusdraad met soepele draad van mm aantal windingen in functie van de afmetingen van de lus groef wordt opgevuld met vochtbestendige polymeerkit grijs of zwart slagboom voor vrachtwagens verhoogde slagboomkast van mm verhoo.